Начин на приготвяне
Смесете сухите съставки и разбъркайте добре. Пресейте ги.
В отделен съд смесете маслото със захарта. Бъркайте хубаво. Аз ползвам миксер.
Към сместа добавете меда и яйцето и продължете да разбърквате. Към получената смес добавете сухите съставки, предварително пресети по малко количество.
Полученото меко и лепкаво тесто оставете за около 2 часа в хладилника, след което оформете бисквити с фигурки по желание, може и на малки топченца, ако нямате налични форми.
Когато разточите тестото, бъдете внимателни. Къса се лесно и се разпада, не го точете на много тънко. Изпечете ароматните сладки, напомнящи курабийки, в предварително загрята фурна на 170 градуса за 6-7 минутки. Наблюдавайте ги.
Приятен апетит с бисквити с джинджифил и канела!