Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Препечени филийки на тиган

Препечени филийки на тиган

Препечени филийки на тиган
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
10
"Любимите препечени филийки, които никога няма да ни омръзнат - ето как да си ги приготвите на тиган"

Необходими Продукти

  • франзела - 1 бр. хляб
  • сол
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете хляба напречно на филийки, дебели колкото един пръст.

Поръсете всяка филийка с малко сол и зехтин.

Загрейте ребрен тиган.

Поставете филийките от едната страна и изчакайте да се запекат.

Обърнете и изпечете и от другата страна.

Извадете препечените филийки на тиган.

Поставете в чиния и гарнирайте по желание с различни видове песто, пастети и продукти по вкус, с които поднасяте любимите си брускети.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: