Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Аламинути»Панирани чушки от буркан

Панирани чушки от буркан

Панирани чушки от буркан
Снимка: Веселина Константинова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
12
"Предястие или основно - даваме рецептата за панираните чушки, а вие решете като какво да ги хапнете"

Необходими Продукти

  • печени чушки - 1 буркан консервирани
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - за овалване
  • галета - за овалване
  • олио - за пържен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата в купа.

Загрейте олиото в тиган за пържене.

Отцедете чушките от излишния сок.

Оваляйте всяка чушка в брашно, след това потопете в разбитите яйца и отново потопете в галета.

Изпържете вкусните чушки пане в загрятата мазнина до златисто от двете страни.

Попийте излишната мазнина на панираните чушки от буркан с домакинска хартия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: