Начин на приготвяне
Пилешкото филе се измива много добре. Нарязва се на тънки филийки.
Яйцата се разбъркват на пяна.
Всяка филийка се потапя в галета и се оставя за 5 мин, след което се потапя в яйцата, после отново в галета.
Пържат се в сгорещено олио.
След като са изпържени, се изваждат върху кухненска хартия, за да се отцедят от мазнината.
Сосът Барбекю се смесва с кетчупа, соевия сос, мед, сушен лук и счукания на пяна чесън.
Вари се 10 мин на слаб огън.
Зелето се нарязва на тънки ивици.
Всяка филийка хляб се намазва с горчица.
Слага се нарязано зеле, залива се със изстудения сос.
Отгоре се нарежда изпържено филе, залива се със сос и се покрива с филия.
Това се повтаря още веднъж.
Приготвеният клуб сандвич се фиксира с две дървени клечки, върху които се нанизват по три маслини на всяка.
Разрязва се по диагонал и се сервира.