Домашна Сангрия

Домашна Сангрия

Анелия ТерзиеваАнелия Терзиева
Помощник Готвач
195
2k
521
589
2
23/07/2020
"Стига да има домашна Сангрия, настроението винаги е добро"
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо501
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да се получи наистина вкусна Сангрия, трябва да оставим плодовете да поседят в рома.

Изцеждаме сока от половината лимон и единия портокал.

Нарязваме ягодите, прасковата и остатъка от лимона. Нарязваме също и останалия портокал.

Всички плодове, объркваме със сока, меда, канелата, карамфила и рома и затваряме в буркан или кутия.

Внимавайте с количествата на подправките, тъй като са доста силни.

Преди поднасяне изсипете плодовете заедно със сока в кана и добавете лед.

Прибавете охладеното предварително бяло вино и разбъркайте.

Довършете с листата прясна мента.

Пийте домашната Сангрия, докато е студено, по възможност край морския бряг :)

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар