Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Хапки»Сушени плодове в бекон

Сушени плодове в бекон

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Сушени плодове в бекон1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2-4
"ГотвачБГ препоръчва Поднесете тези хапки с изискано бяло вино"

Необходими Продукти

  • сини сливи - сушени
  • бекон - 300 - 400 гр.
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете беконът на ивици с ширина 2 - 3 см. и дължина около 6 - 7 см. Вземете една ивичка и увийте около сушения плод. След това забодете с малка дървена клечка.

Направете нужното количество ролца, сложете в леко намазана с масло тава и поставете в загрята фурна за около 5 - 10 мин. , докато беконът се запече.

Можете да използвате сини сливи, фурми или други сушени плодове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.9
58
41
30
20
10
Дай твоята оценка: