Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Козе сирене със смокини, мед и пекан

Козе сирене със смокини, мед и пекан

Кулинарна мрежаКулинарна мрежа
Джедай
7466k2k4k
Козе сирене със смокини, мед и пекан
Снимка: Кулинарна мрежа
2 / 5
13/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Това козе сирене със смокини и мед е удоволствие за всички сетива"

Необходими Продукти

  • смокини
  • козе сирене
  • ядки - Пекан
* мерки и количества

Начин на приготвяне

На ренде Мандолина нарязваме на тънки резенчета смокини (ако нямате, може и с нож, но трябва да са много тънки).

Нареждаме ги върху стреч фолио, поставяме сиренето и завиваме на руло. Оставяме така за пет минути.

Махаме внимателно фолиото и поставяме в чиния. С четка потапяме в мед и намазваме смокините. Отстрани поръсваме счукани ядки Пекан.

Ако желаете, може да разрежете смокини на четири и да ги запечете във фурната. Докато са топли, поставяме парченца сирене по средата.

Насладете се на това козе сирене със смокини, мед и пекан.

Източник: Maia Ivanova - Кулинарна Мрежа с любезното съдействие на Даниела Иванова

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: