Gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Разядки»Домашен Ранч Сос

Домашен Ранч Сос

Домашен Ранч Сос
Снимка: Румяна Салалийска
1 / 3
29/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Общо
5 мин.
Порции
2
"Хапвайте този домашен ранч сос с пресни зеленчуци, начос, чипс или го добавете към бургери и печено месо"

Необходими Продукти

  • майонеза - 150 г
  • заквасена сметана - 100 г
  • прясно мляко - 1 с.л.
  • лимонов сок - 1 ч.л.
  • копър - 1/2 ч.л. сушен
  • магданоз - 1/2 ч.л. сушен
  • чесън на прах - 1/2 ч.л.
  • черен пипер - 1 щипка
  • хималайска сол - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходяща купа изсипваме майонезата, заквасената сметана, лимоновия сок и разбъркваме добре, докато се получи гладка хомогенна смес.

След това добавяме сушените копър и магданоз, чесънът на прах, черния пипер, солта и отново разбъркваме.

Покриваме купата с млечната разядка с найлоново фолио и я слагаме в хладилника за 2 часа.

Може да хапвате този домашен ранч сос с пресни зеленчуци, начос, чипс или да го използвате като добавка към бургери и печено месо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
51
40
30
21
10
Дай твоята оценка: