Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Зеленчукова салата»Селска салата с печен лук

Селска салата с печен лук

Селска салата с печен лук
Снимка: Ганка Николова Енчева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Ей така, да замезим"

Необходими Продукти

  • лук - 10 бр. средно големи глави кромид
  • олио
  • оцет
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подрежда се лукът в тава.

Пече се около 40 минути на 180°С-190°С.

След това се обелва и нарязва. Овкусява се с олио, сол и оцет.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: