Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Разядка от аншоа и маслини

Разядка от аншоа и маслини

РосицаРосица
Помощник Готвач
1195401634332
Разядка от аншоа и маслини1 / 2
23/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • аншоа - 250 г
  • зелен лук - 1 връзка
  • маслини - 10/12
  • олио - 3 с.л
  • оцет - 2 с.л
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако аншоата е солена, се натопява за няколко часа в студена вода, за да се обезсоли.

Обезсолената аншоа се нарежда в плоска чиния. Отгоре се покрива със ситно нарязания лук.

Ако нямате пресен лук, може да се използва стар лук 1 глава настъргана на едро ренде.

Най-отгоре се нареждат маслините. залива се с олиото и оцета и се посолява на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
51
40
30
21
10
Дай твоята оценка: