Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Следобедна закуска

Следобедна закуска

Следобедна закуска
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2
"Следобедна закуска, към която няма как да останете безразлични"

Необходими Продукти

  • хляб - 4 бр. филийки
  • кетчуп
  • пушен кашкавал - 4 листчета /на слайс/
  • луканков салам
  • топено сирене 4 листчета
  • краве масло
  • пармезан - настърган
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазваме една филия хляб с кетчуп. Отгоре слагаме едно или две листчета пушен кашкавал. Върху тях редим нарязан на тънки кръгчета луканков салам.

Разбира се, може да се използва и друг колбас или бекон. Отгоре върху колбаса поставяме две листчета топено сирене.

Захлупваме с втората филия хляб. Върху нагорещена плоча или тиган посипваме настърган пармезан. Върху пармезана слагаме приготвения сандвич.

Запичаме леко, обръщаме и запичаме по същият начин и от другата страна.

Друг вариант е да се сложи на плочата малко краве масло и сандвичите да се запържат леко, докато се зачервят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: