Салата с алабаш, моркови и ябълки

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
17/01/2013
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 007
  • Преглеждания за месеца161
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете алабаша, морковите и ябълката и ги настържете на ренде на еднакви пръчици.

Сипете ги в купа и ги объркайте.

В купичка разбийте последователно меда, горчицата, лимоновия сок със зехтина и по желание подправете дресинга със сол и черен пипер. Разбийте го добре и залейте салатата веднага, като добавите и ситно скълцан копър.

Поднесете салатата с алабаш, моркови и ябълки в купички. Отлично върви с охладено бяло вино.

Практичен гевгир с подложка купа-29%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практичен гевгир с подложка купа
7.00 лв.
5.00 лв.
Виж ››

Голяма купа с гевгир, в която може да измиете, обработите, разбъркате, сервирате и дори да размразявате продукти. Възможност за отделно ползване и за закачане чрез дупчици на дръжките на съдовете.

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар