Запечено козе сирене

Албена АсеноваАлбена АсеноваМастър Шеф68376121596
05/06/2018
"Много ще сгрешите, ако не поднесете това запечено козе сирене с отлежало червено вино "
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 065
  • Преглеждания за месеца85
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съдът за печене се капват няколко капки зехтин. Отгоре се слага шайба или плочка козе сирене.

Отгоре върху сиренето се поръсва малко червен пипер и още малко зехтин.

Доматът се нарязва на филийки, които се разполагат върху сиренето, а отстрани се нареждат маслините (зелени и черни).

Сиренето се слага да се запече във фурна на 200 градуса.

Още топло, се поднася за консумация и е идеално мезе за червено вино.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#215390
Мерси за рецептата ще я пробвам
0
0