Грис с шипка

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k4k6
Грис с шипка
Снимка: Джемиле Чешлиева
1 / 2
16/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • прясно мляко - 200 мл
  • шипков мармалад - 1 с.л.
  • захар - 1 с.л.
  • канела - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вари се прясното мляко. Като заври, се добавя захарта и се бърка до разтопяване.

След това се добавя грис и се разбърква до сгъстяване, но не много, защото като се охлади, става още по-гъсто.

Вдига се от огън, добавя се мармалад и щипка канела. Разбърква се.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: