Начин на приготвяне
Първо пригответе плънката:
Нарежете наденичките на средни по големина парченца и ги прехвърлете в силно загрят дълбок тиган с незалепващо покритие. Оставете ги да се запекат добре и добавете предварително нарязаните на тънки шайби чушки. Разбъркайте и оставете за 2-3 мин да се смесят ароматите. След това добавете царевицата и подправките. Добавете и нарязаните на кубченца домати, отново разбъркайте и оставете за още 4-5 мин. Накрая добавете и двете яйца, разбъркайте и снемете от огъня.
След това пригответе соса:
Нарежете лука на 4 и заедно с останалите продукти пасирайте в блендер.
Дойде ред и на питките:
От изброените съставки замесете меко тесто. Разделете го на 10 топки. Всяка от тях разточете на тънко и ги оставете да си починат за 10-на мин.
Печете тортила питките в силно загрят тиган за по 20 сек от всяка страна.
Върху всяка готова питка сложете от плънката и соса, завийте на руло и сервирайте вашите такос.