Начин на приготвяне
Сваряваме макароните във вряща подсолена вода, заедно с шарлана, за да не слепват, като ги разбъркваме постоянно.
Отцеждаме ги в гевгир, измиваме ги леко със студена вода и хубаво изцедени, ги сипваме в дълбок съд за салата.
Прибавяме и останалите продукти - грах и царевицата от консерва, листенцата тученица и нарязаните кисели краставички, пресен лук (зелени перца) и магданоз.
Овкусяваме с шарлана, хималайската фина сол, черен млян пипер и кимион. Разбъркваме хубаво и поднасяме в 3 порции.
Интересна и лесна макаронена салата с кисели краставички, грах, царевица и тученица за слънчев и свеж летен обяд!
Чудно Вкусно!