Смокини с козе сирене

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
947
100
205
28/05/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 370
  • Преглеждания за месеца252
  • Преглеждания за седмицата26
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Внимателно срязвате смокините на две части по дължина, като меката част я разрязвате на кръст, без да разрязвате напълно плода.

В сърцевината на всяка смокиня добавяте по 1-2 ч.л. козе сирене.

Увийте с шунката напълнените смокини и печете 10 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.

Объркайте продуктите за заливката до получаването на гладка смес и залейте с нея още топлите смокини.

По желание може да не печете смокините и да ги поднесете върху канапе от шунката и поляти със соса.

Ръчно изработена керамична чиния 18 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Ръчно изработена керамична чиния 18 см
5.34 лв.
Виж ››

За ценителите на хубавата керамика - разкошна ръчно изработена керамична чиния, подходяща и за подарък. Заложете на българското!

Рейтинг

5 3
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ваня Георгиева
Не разбирам козето сирене в чаени лъжици ли го измервате и то 16 нещо не мога да разбера.
0
0