Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Хапки»Студени солени хапки

Студени солени хапки

Студени солени хапки
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 3
17/07/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
5
"Не ви трябва повод да се съберете с приятели на по питие - трябват ви перфектните студени солени хапки"

Необходими Продукти

  • домати - 1 - 2 бр.
  • сирене - 100 г
  • тиквички - 8 - 10 бр. пържени (студени)
  • аншоа - 1 консерва
  • маслини - 7 - 8 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте домата и го нарежете на равни колелца. В подходяща чиния за сервиране наредете на разстояние всяко колелце.

Върху него сложете по две парчета от пържените тиквички. Нарежете сиренето на плочки. Поставете по една плочка върху всяка тиквичка.

Отворете аншоата и излейте течността от консервата. Завийте по едно парче риба на колелце и го поставете в центъра на сиренето.

Върху всяко парче аншоа сложете по една маслинка. Забодете по една клечка за зъби в средата и сервирайте вашите солени хапки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: