Бисквитена торта с маскарпоне и орехи

19/10/2019
"Мислите си, че всички бисквитени торти са еднакви, но не е така - опитайте тази и няма да искате да погледнете друга "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 338
  • Преглеждания за месеца418
  • Преглеждания за седмицата121
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете кафето, като загреете водата и го разтворете. Оставете да изстине. Сложете бейлиса и разбъркайте.

В купа сложете сметаната, маскарпонето и халвата (натрошена). Разбъркайте с миксер за една минута.

Във форма за торта с падащо дъно, наредете ред бисквити, напоени в кафето. Сложете част от крема и поръсете с натрошени орехи.

Подредете втори ред с напоени бисквити и изсипете останалия крем. Загладете и оставете в хладилника за една нощ. Извадете и декорирайте бисквитената торта с цели и натрошени орехи.

* При сервиране може да полейте с малко топинг карамел.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар