Начин на приготвяне
Започнете с приготвянето на тази вкусна бисквитена торта, като в купа разбиете сметаната на пухкав крем. Прибавете сиренето и кондензираното мляко, отново разбъркайте до гладка и пухкава смес.
Намажете формата с тънък слой от крема, за да не се плъзгат бисквитите. Наредете ред бисквити, които потапяте предварително в студеното прясно мляко, отгоре разпределете слой от крема.
Така редувате, като завършите с крем, отгоре поставете течния шоколад симетрично лъжичка по лъжичка. С клечка за зъби издърпвате от шоколада към крема, за да се получат шарки.
Поставете домашната торта с крем за 6-7 часа в хладилник, преди сервиране.
Нарежете я на парчета и поднесете в подходящи чинии. Лесна бисквитена торта с маскарпоне свърша за нула време.