Мариновани свински пържоли в гювеч

24/11/2019
Приготвяне24 мин.
Готвене240 мин.
Общо264 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 760
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пържолите и ги сложете в пластмасова купа с капак. В малка купичка смесете соевия сос, солта, лука, чесъна, кимиона, черния пипер и зехтина.

Добавете маринатата при пържолите. Разбъркайте с ръце, затворете с капака и оставете в хладилника за една нощ.

Нарежете лука на колелца и го подредете по дъното на гювеча, в който ще печете. Върху него сложете пържолите.

Излейте марината и сложете бира. Затворете с капака и печете в студена фурна на 160 градуса 3-4 часа маринованите свински пържоли в гювеч. Извадете и сервирайте с предпочитаната от вас гарнитура.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар