Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Рибна салата»Лятна салата с паламуда на Черноморски Улов

Лятна салата с паламуда на Черноморски Улов

blackseacatchblackseacatch
Новак
125413
Лятна салата с паламуда на Черноморски Улов1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • паламуд - 1 буркан паламуд Черноморски Улов с ароматни билки
  • кисели краставички - 200 г
  • червен лук - 1 глава
  • каперси - 50 г
  • люти чушки - 1 бр.
  • праз
  • бял хляб - чабата
* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Нарязвате на много ситно киселите краставички, червения лук и каперсите.

2. Смесвате ги и ги овкусявате с мазнината от маринования паламуд, за да получите „гол“ Тартар сос.

3. Нарязвате на много тънки жулиени праза и внимателно го фритирате в олио на 140 градуса.

Поднасяне:

Поставяте от „голия“ Тартар върху резен хляб, а след това и филе от паламуда. Завършвате рибната салата с фритирания праз лук и малко люта чушка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: