Начин на приготвяне
Пуснете фурната да загрява до 180 градуса.
Сложете всички изброени за рецептата продукти в блендер и пуснете да се смелят. Тъй като е възможно сместа да се наслои по стените на уреда и да останат парченца, то избутайте ги до ножчетата и пак завъртете за около 30 секунди.
Когато сте постигнали гладка смес, взимайте с лъжица и разстилайте тънки кръгчета в тава, покрита с хартия за печене. Оставяйте малко разстояние между тях.
Печете чипса 18-20 минути или докато чипсът от фасул почервенее.
Докато е топъл е още мекичък, но след като изстине, ще стане хрупкав. Колкото повече престои, толкова по-хрупкав ще става.
Чипсът от фасул е много лесен за приготвяне и невероятно вкусен. Комбинира се перфектно с всякакви дипове и разядки!
Съвет: Фасулът трябва да е много добре сварен и мек, както и добре отцеден от течността.
Добър апетит!
Коментари