Маринована сьомга с кожа на тиган

13/02/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо116
  • Преглеждания за месеца116
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и изчистете филето сьомга.

В купа с капак сложете соевия сос, зехтина, солта, черния пипер и копъра, нарязан на дребно.

Изстискайте сока на лимона. Разбъркайте добре и сложете рибата.

Оставете в хладилника за няколко часа, като обръщате маринованата сьомга периодично.

Загрейте тиган и изпечете маринованата сьомга с кожа на тиган от двете страни.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар