Маринована сьомга с кожа на тиган

13/02/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 240
  • Преглеждания за месеца263
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

  • сьомга - 2 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • копър - връзка
  • соев сос - 3 - 4 с.л
  • зехтин - 1с.л
  • лимон - 1бр
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и изчистете филето сьомга.

В купа с капак сложете соевия сос, зехтина, солта, черния пипер и копъра, нарязан на дребно.

Изстискайте сока на лимона. Разбъркайте добре и сложете рибата.

Оставете в хладилника за няколко часа, като обръщате маринованата сьомга периодично.

Загрейте тиган и изпечете маринованата сьомга с кожа на тиган от двете страни.

Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
22.99 лв.
Виж ››

Всяка кухня, в която няма място за голяма скара, може да отвори вратата си за компактен грил тиган. Практични размери, незалепващо покритие и здравословна храна са предимства, които всяко семейство трябва да може да си позволи. Това е целта и на алуминиевия грил тиган, с който готвенето е истинско удоволствие.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар