Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Панирани сиренца»Топени сиренца със сладко от боровинки

Топени сиренца със сладко от боровинки

ЖулиетаЖулиета
Чирак
71381104
Топени сиренца със сладко от боровинки
Снимка: Жулиета
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Класиката от ресторантите, която обожаваме, вече приготвяме и сами вкъщи - топени сиренца със сладко от боровинки"

Необходими Продукти

  • топено сирене - 2 опаковки
  • яйца - 3 бр.
  • брашно - 200 г
  • галета - 100
  • корнфлейкс - 100 г натурален
  • олио - за запържване
  • сладко от боровинки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Замразяваме топените сиренца от предната вечер.

Слагаме в купичка брашно, във отделна - разбитите яйца, във още една - галета и във друга сипваме корнфлейкс.

Обелваме всички сиренца от опаковката и всяко потапяме, като редуваме брашно, яйце, галета и корнфлейкс.

Половината направих с галета, а другата - с корнфлейкс.

Загряваме в тиган олиото и запържваме приготвените панирани сиренца от двете страни.

Изцеждаме на хартия и поднасяме топените сиренца със сладко от боровинки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: