Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Панирани сиренца»Кето панирани топени сиренца

Кето панирани топени сиренца

Кето панирани топени сиренца
Снимка: станимира караджова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • сол - 1 щипка
  • хуск - 1 с.л.
  • бадемово брашно - 1 с.л.
  • топено сирене - 8 бр. (триъгълничета)
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме топените сиренца във фризера за 20 мин да стегнат.

В купа разбиваме всички продукти.

Оставяме сместа за 10 мин да преседи, за да може хускът да абсорбира течността.

Панировката трябва да е с гъстота на боза, ако е по-гъста, се прибавя вода до постигане на желаната консистенция.

Вадим от фризера сиренцата и ги потапяме в панировката.

Пържим панираните сиренца в горещо олио.

Поднесете кето панираните топени сиренца в компанията на подходяща салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: