Начин на приготвяне
Макар, че е достъпен само за кратко, рано през испанския портокалов сезон, червеният портокал е идеален за подчертаване на сладко-киселия плодов вкус на Кампари ликьора.
Имайте предвид, че може да е твърде готрчив за някои хора, така че пудрата захар на ръба на чашата ще подслади първата глътка.
Натъркваме ръба на олд фешън чаша с малко портокалов сок и я топваме в пудрата захар. Оставяме я настрана, за да засъхне.
Смесваме в шейкър сока от червения портокал, червената водка и кампари ликьора, заедно с малко лед и чакаме да се охлади добре.
Напълваме чашата с натрошения лед и пресипваме готовия коктейл.
Готови сме да се насладим на сладко-киселия Кървав Портокалов коктейл.