Начин на приготвяне
Смиламе бисквитите в блендер.
Добавяме банана, фурмите, какаото, кокосовото масло, сиропа от агаве, какаовото масло и ванилията и отново смиламе за 2 минути.
Накрая добавяме смлените орехи и кокосови стърготини и омесваме.
Сипваме сместа в кръгла тавичка покрита с прозрачно фолио. Натискаме с ръце и оформяме блат. Прибираме за 1 час в хладилника.
Кипваме бадемовото мляко, добавяме захарта и предварително смесените с водата пудинги.
Бъркаме и варим до сгъстяване. Отместваме крема и го оставяме да се охлади. Добавяме кокосовото масло и разбъркваме.
Обръщаме блата върху широка чиния и премахваме фолиото.
Отгоре намазваме обилно с крем и поръсваме със захарни пръчици. Връщаме тортата в хладилника за още 1-2 часа.
Детската веган тортичка е готова за сервиране на малчуганите.