Начин на приготвяне
Печурките се накисват. Свинското се нарязва на ситни мръвки. Гъбите се доизмиват и нарязват на филийки.
В тиган се слага олио да загрее. Свинските мръвки се изпържват. Посоляват се. Отстраняват се от тигана.
В същия тиган се слагат и гъбите, за да се изпържат. Пармезанът се настъргва.
Сглобява се порция винено мезе. В чиния се слагат пържени мръвчици. Поръсват се с пармезан. Слагат се пъжените гъби. Отрязва се по парче от Камембера и Брито. Слага се по парче във всяка чиния.
Бързото мезе за чаша червено вино е готово. Наливаме по чаша червено вино.
Трябва ни само прохладна вечер с приятна компания и вечерта е съвършена.