Начин на приготвяне
Продуктите са за два сандвича.
1. В тиганче загряваме малко зехтин или олио и слагаме парчетата бекон да се запържат. Когато са готови, ги слагаме върху филийките отгоре.
2. След това настъргваме кашкавала и го разпределяме върху бекона. Запичаме за 10-тина минутки на грил или във фурната, като печем само отгоре, за да не стане твърд хлябът.
3. Когато са готови, изваждаме апетитните сандвичи от фурната и изпържваме две яйца до рохкав жълтък.
4. Измиваме и нарязваме доматите на тънки резенчета и ги подреждаме хубаво върху филийките.
5. Слагаме прясната свежа рукола най-отгоре и поръсваме съвсем малко със сол.
Страхотна закуска от сандвичи с бекон, кашкавал и свежа рукола за цялото семейство!