Яйчен пунш с шардоне

Ванеса СъбковаВанеса Събкова
Чирак
60
211
66
74
09/01/2021
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо353
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме белтъците от жълтъците.

Разбиваме белтъците на сняг с 2/3 от захарта и ванилията, жълтъците разбиваме с останалата захар.

Варим виното за 15 мин. с канелата и анасона, след което прибавяме жълтъците към него.

Най-накрая прибавяме и белтъците към пунша.

Яйчният пунш с шардоне е готов.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар