Начин на приготвяне
Разбиват се яйцата със солта и ванилията.
Бадемовото мляко, тъй като е по-гъсто, разреждаме с около 100 мл вода.
Ако използваме оризово мляко, може направо да налеем 300 мл от него, без да го разреждаме. Разбиваме сместа и загряваме тигана.
Намазваме тигана с кокосово масло и сипваме порциите с черпак.
Обикновено е достатъчно черпакът да е наполовина или на две трети пълен.
Изпичаме палачинките до златисто и от двете страни.
Подреждаме ги една върху друга и всяка палачинка намазваме с кокосово масло.
Сервираме със сладко от вишни, дюли или друго по желание.
Разбира се, най-добре да е домашно сладкото за палачинките от тапиока с бадемово мляко.