Пържени ребърца по сечуански

Пържени ребърца по сечуански

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
06/06/2009
"Свински ребърца с предизвикателно вкусен сос, които обещават истинска кулинарно пиршество"
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 053
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Месото заедно с костите се нарязва на продълговати парченца, заливат се с вода и след кипване се варят 30 мин.

Продуктите за марината соев сос 2 с. л. , захар 1 с. л. , оцет 1 с. л. , лютия сос половин чаена лъжичка джинджифил се сместват и в нея се накисват сварените и отцедени ребърца за 10 - 15 мин, след което се изпържват за 3 - 4 мин.

За соса - лука, чесъна и джинджифила се запържват за 2 - 3 мин, добавят се всички останали съставки, разбърква се и се изключва.

Ребърцата се слагат в соса, захлупват се и се оставят да престоят около 15 мин.

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Саня
Саня
27.10.2012 14:02
Аз го слагам в маринатата
0
0
КА
КА
26.10.2012 17:42
а бялото вино?
0
0
КА
КА
26.10.2012 17:39
А кетчупа къде се слага-в марината или в соса?
0
0