Салца от грозде и босилек

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
22
17k
30/07/2011
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 308
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всяко грозде се нарязва на половинки или четвъртинки. Лукът се наситнява. Листата от босилека се нарязват на дребно.

Продуктите се смесват, посоляват се и се разбъркват. Гроздето трябва да е добре намачкано. Ако има едри люспи, могат да се махнат.

Съчетва се отлично с пилешко или пуешко месо.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Мира
Мира
14.07.2014 17:14
допълнително към въпроса на Тин имам и следния: а какво правим с лимона? само сока ли се изцежда вътре или кората ли се стърже или целия лимон ли се ползва или...? мерси за инфото
0
0
Тин
Тин
30.07.2011 16:42
И като ги намачкаме и объркаме - какво правим по-нататък ? Ядем ги сурови ли, обяснете.
0
0