Лаврак с магданозено песто на скара
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Риба»Печена Риба»Лаврак с магданозено песто на скара

Лаврак с магданозено песто на скара

Лаврак с магданозено песто на скара
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
09/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене5 мин.
Общо35 мин.
Порции4
"Нищо повече не ви е нужно за лаврака на скара освен магданозеното песто"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте рибните филета и ги подсушете след това.

Поръсете ги със сол и ги оставете настрана за около 30 минути в малка тавичка.

Смесете след това зехтина и нарязаните на ситно чесън и магданоз и ги разбъркайте.

Намажете лаврака само със зехтина от тази смес и го сложете да се пече до златисто.

Щом печената риба е готова, я намажете с цялата магданозена смес.

Лавракът с магданозено песто на скара е много вкусен.

Добър апетит!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: