Начин на приготвяне
Начукайте пилешкото месо, за да се оформят пилешки пържоли.
Поръсете ги със сол и черен пипер.
Нарежете пресния лук и го задушете с малко мазнина. След това към него добавете спанака, поръсете със сол и го оставете добре да се задуши.
Разстелете бекона върху дървена дъска и отгоре сложете пилешката пържола.
Разпределете отгоре задушената смес и сложете няколко парченца от сиренето.
Навийте бекона заедно с месото на стегнато руло и го забодете с клечки за зъби, за да не се разпадне.
Запържете пилешките руладини от двете страни в сгорещена мазнина.
Наредете ги в тавичка и налейте бяло вино в нея.
Сложете ги да се печат на 200 °C до готовност.
Поднесете с гарнитура по желание тези пилешки руладини от бутчета.
Добър апетит!