gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Козе сирене със смокини, мед и пекан

Козе сирене със смокини, мед и пекан

Кулинарна мрежаКулинарна мрежа
Джедай
5914k1k2k
Козе сирене със смокини, мед и пекан
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 5
13/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На ренде Мандолина нарязваме на тънки резенчета смокини (ако нямате, може и с нож, но трябва да са много тънки).

Нареждаме ги върху стреч фолио, поставяме сиренето и завиваме на руло. Оставяме така за пет минути.

Махаме внимателно фолиото и поставяме в чиния. С четка потапяме в мед и намазваме смокините. Отстрани поръсваме счукани ядки Пекан.

Ако желаете, може да разрежете смокини на четири и да ги запечете във фурната. Докато са топли, поставяме парченца сирене по средата.

Насладете се на това козе сирене със смокини, мед и пекан.

Източник: Maia Ivanova - Кулинарна Мрежа с любезното съдействие на Даниела Иванова

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: