Руски свински пържоли

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Руски свински пържоли
Снимка: Ники
1 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
8
"Да, и една супичка не бихме отказали, но друго си е свинската пържолка"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 8 бр.
  • лук - 1 бр.
  • чили - 1 ч.л. сухо
  • заквасена сметана - 3 с.л.
  • брашно
  • яйца - 2 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • копър - пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите начукваме, овкусяваме със сол и черен пипер и оставяме за 1 час.

В купа смесваме разбитите яйца, нарязания на много ситно лук, заквасената сметана, сухото чили и брашно до получаването на смес за палачинки.

Пържолите потапяме в получената смес и пържим на среден огън от двете страни до златисто.

Поднасяме със салатка и поръсен пресен копър.

Руските свински пържоли са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: