Покрекло

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Покрекло1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
60 мин.
Порции
14-16
"Тази рецепта за покрекло може да ви върне спомените за детството на село при баба и дядо, насладете ѝ се"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 3 кг.
  • карантия - 1 кг. вътрешностите на прасето
  • магданоз - 1 вр.
  • джоджен - 1/2 вр.
  • червен пипер - 4 с.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета, измиваме го и го сваряваме в подсолена вода.

Измиваме добре и сваряваме вътрешностите на прасето за десетина минути. Нарязваме ги на дребно.

Приготвяме смес от парчетата свинско месо и дреболиите, накълцаните магданоз и джоджен, червения пипер и сол на вкус.

Изсипваме сместа в тавичка и печем в умерена фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
51
40
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
ей, баба правеше- много е вкусно това нещо, но и малко мазничко :)
07.05.2016 09:45