Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Ракиджийска разядка

Ракиджийска разядка

ЧародейкатаЧародейката
Новак
47347923
Ракиджийска разядка
Снимка: Чародейката
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4
"Ракиджийска разядка - подсказва с кое питие трябва да я консумирате, нали?"

Необходими Продукти

  • цедено мляко - 450 грама
  • орехи - 30 грама (печени)
  • сирене - 100 грама
  • олио - 4 с.л.
  • чесън - 1 скилидка
  • черен пипер
  • сол
  • По избор
  • червен лют пипер
  • босилек
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте в купа цеденото кисело мляко заедно с натрошеното сирене.

Прибавете към тях наситнените орехи и пасирания чесън. Посолете и овкусете с черен пипер, сипете олиото и разбъркайте хубаво разядката.

Покрийте купата и приберете в хладилник, за да се охлади.

Поръсете млечната разядка с малко орехи, лют пипер и гарнирайте с пресен босилек.

Ракиджийската разядка е страхотна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: