Начин на приготвяне
Почистете и филетирайте рибата. Овкусете филетата със сол, лимонов сок и черен пипер.
Оставете рибата така 15 минути. Запържете брашното в масло до светло кремав цвят, добавете прясното мляко, разбъркайте и охладете.
Нарежете яйца и гъбите на ситно, след което ги сложете в соса. Наръсете с подправките и разбъркайте.
Разпределете приготвената плънка по рибените филета и ги завийте на руло.
Закрепете руладините с клечки за зъби и ги пуснете в подсолена вода. Наръсете с лимонов сок, черен пипер и сол.
Варете руладините 15 минути и отдръпнете тенджерата от котлона. Извадете рулцата и ги освободете от клечките за зъби.
Нарежете на колелца и сервирайте.