Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Витаминозна салата»Салата от печено цвекло с орехи

Салата от печено цвекло с орехи

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Салата от печено цвекло с орехи1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"С печено цвекло е по-хубава салатата, от личен опит го казваме"

Необходими Продукти

  • цвекло - 2 глави
  • орехи - 50 г
  • олио - 20 мл
  • оцет - 20 мл
  • сол - ½ ч.л.
  • захар - ½ ч.л.
  • магданоз - 6 - 7 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото се измива и се запича във фурната. Изчаква се да изстине и се обелва.

Нарязва се на резенчета и се поръсва със захарта, солта, олиото и оцета.

Разбърква се и се поръсва с счукани орехови ядки и накълцан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: