Gotvach.bg»Рецепти»Морски дарове»Мезета»Чипс от рачешки рулца в еър фрайър

Чипс от рачешки рулца в еър фрайър

Мина ДимитроваМина Димитрова
Мастър Шеф
5576k2k6
Чипс от рачешки рулца в еър фрайър
Снимка: Мина Димитрова
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
1
"Чипс от рачешки рулца в еър фрайър е суперидея и е идеален за бира с приятели!"

Необходими Продукти

  • рулца от раци - 250 г
  • олио - 2 с.л.
  • черен пипер
  • кориандър
  • сушен лук
  • девесил
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рулцата от раци се размразяват. Всяко парче се нарязва по дължина на две половинки и след това всяка половинка се разделя още веднъж.

В купа се поставят всички нарязани парченца рачешки рулца.

Подправят се с по ваш вкус и се налива олиото.

Разбъркват се хубаво. Оставят се половин час, като периодично се разбъркват.

След това това апетитно мезе се поставят в еър фрайър, да се пекат на 200 °C за около 15 минути.

Чипс от рачешки рулца в еър фрайър е идеален за бира с приятели.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: