Начин на приготвяне
В купа се разбиват яйцата със захарта. Прибавя се бадемовото брашно с брашното от рожков и бакпулвера.
В купа се разтопяват кокосовото масло и шоколадът на водна баня. След като се получи хомогенна смес, се прибавя към основната смес.
В тавичка се поставя хартия за печене и се изсипва сместа. Заглажда се с лъжица и се пече на 180 градуса за около 25 минути в предварително загрята фурна.
След като браунито се изпече и напълно се охлади, се намазва с крема, който междувременно сме направили от крема сирене, течна сладкарска сметана и кокосова захар.
Първо се разбиват с миксер сметаната и захарта, а към тях се прибавя крема сиренето на стайна температура.
След получаване на хомогенна смес се съхранява в хладилника, докато се охлади шоколадовият сладкиш.
След това се намазва с крема и се украсява с цветните захарни пръчици.
Детското брауни е готово.