Такос

ЕмилиянЕмилиянНовак
03/09/2014
"Хрупкави домашно приготвени такос с телешко и свежа салата!"
Приготвяне40 мин.
Готвене50 мин.
Общо90 мин.
Порции10 бр.
Сготви+1 точки
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо53 032
  • Преглеждания за месеца1377
  • Преглеждания за седмицата414
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

В дълбок тиган загрейте мазнината и запържете накълцания ситно лук за 3 минути. Добавете кимиона, кориандъра, двата вида червен пипер. Гответе при непрекъснато бъркане в продължение на 30 секунди или докато подправките си пуснат аромата.

Добавете каймата и разбърквайте с дървена лъжица около 8 минути или докато каймата се запържи добре. Добавете 400 г ситно нарязани домати или от консерва. Оставете да се готви, като разбърквате от време на време, докато сосът се сгъсти.

Пригответе питките според указанията на опаковката. Във всяка тако черупка сложете от телешкото, отгоре накъсана салата Айсберг или маруля. Завършете с наразан домат и поръсете обилно с настъргано сирене.

Рейтинг

5 6
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар