Варнишки

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Иноватор
3392k8512
Варнишки
Снимка: Станислава Вълкова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Ястието Варнишки е прекрасно и са възможни различни варианти и добавки. Но е невероятно вкусно!"

Необходими Продукти

  • паста фарфале - 300 г
  • елда - 100 г
  • зелен лук - 4 стръка
  • чесън - 4 скилидки
  • универсална подправка
  • щипка сол
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата в подсолена вода според указанията.

Запържете лука и нарязаният чесън в по-дълбок тиган или тенджера, посолете.

Изсипете измитата елда при лука и налейте чаша вряща вода.

Гответе до готовност, похлупени.

Поставете пастата в готовата елда, подправете с подправки и загрейте под капак за 5 минути.

Добър апетит с тази икономична рецепта.

Ястието Варнишки е прекрасно и са възможни различни варианти и добавки.

Но е невероятно вкусно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: