Начин на приготвяне
Разрежете багетите през средата, за да се получат две равни половини. Намажете багетите с малко масло от едната страна. Поръсете ги с розмарин. Запечете ги в тостер, докато станат златисти и хрупкави.
Ако използвате крема сирене, намажете тънък слой върху запечената страна на хляба и добавете желаното количество шунка и резен кашкавал.
Наредете червената маруля и я добавете към багетите. Добавете резени авокадо отгоре. Подправете със сол, черен пипер и няколко капки лимонов сок, ако желаете.
Запечете повторно, за да се разтопи кашкавалът и да се хомогенизират вкусовете.
Сервирайте сандвичите с шунка топли с чаша чай или лимонада за освежаваща следобедна закуска.
Добър апетит с моите тостер сандвичи за следобедна закуска!
Вижте още как да замразите хлебчета за сандвичи и как се правят клуб-сандвичи.