Начин на приготвяне
За салатата с бурата и дреинг най-напред измиваме салатките и ги изцеждаме добре.
Слагаме ги в купа и към тях добавяме нарязаните на две чери домати и авокадото, нарязано на кубчета. Поръсваме с пармезан на вкус.
В отделен съд приготвяме дресинга (аз го правя в прозрачен мерителен съд), като смесваме зехтина, балсамовия оцет, меда, горчицата и солта.
Разбъркваме докато дресинга се хомогенизира. Заливаме италианската салата с него и разбъркваме много добре. Разпределяме салатата в две чинии, като във всяка слагаме отгоре по една топка бурата и сервираме.
Научете всичко най-важно за сиренето бурата, а ако ви трябват още вкусни вдъхновения, разгледайте и други свежи и пъстри предложения за салати с бурата.