Начин на приготвяне
Картофите се обелват и се измиват. В случая аз използвах червени картофи за моите домашни картофени спирали.
Нанизват се на дървени шишчета и се режат на спирали (ако разполагате с такъв уред, то приготвянето им става още по-лесно) и се разтягат леко по шишчето, след което се овкусяват с подправки по ваш вкус - аз поръсих с риган, черен пипер, червен пипер, сол и напръсках леко с олио.
Изпичат се до готовност.
Аз моите предпочетох да ги приготвя в еър фрайър, на програма за картофи - 200 градуса за около 20 минути, тъй като обичаме по-препечени, но вие можете да намалите времето за приготвяне. Приятен апетит!
Тази идея е чудесна парти храна. Вижте също също жарени спирали на шиш и кашкавалени спирали.