Начин на приготвяне
В купа с вилица разбийте добре яйцата. Добавете скира и изварата и разбъркайте. Овкусете със сол и черен пипер или други подправки по избор.
Измийте добре чушките и ги разрежете на половина. Махнете семките и дръжките и ги напълнете със сместа. Наредете ги в тава за печене и пъхнете във фурната за 30 мин. на 200 градуса.
След това поръсете с настъргания кашкавал и върнете за още 10 мин. във фурната. Поднесете ястието леки и диетични пълнени чушки, докато е топло и поръсете с пресен магданоз. Бон апетит!
Търсите ли още кулинарни вдъхновения? Тогава пригответе постни пълнени чушки с боб и непременно вижте как се прави най-вкусният сос за пълнени пиперки. Не забравяйте да разберете и кои са най-добрите подправки за пълнени чушки.